Pestokana

Ruskista kana ja sipuli.

Lisää joukkoon kerma.

Anna hautua muutama minuutti ja lisää pesto sekä valkosipulin kynsi murskattuna.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan rintafilee maustamaton (Hk), annos 196g88g96kcal20.1g0g1.6g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)55g47kcal0.5g1.9g3.8g0g
Sipuli 22g6.6kcal0.3g1g0g0.4g
Pesto alla Genovese (Sacla italia), annos 50g10g43kcal0.5g0.4g4.4g0g
Valkosipuli 0.9g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana352g387kcal43g6.8g19.6g0.8g
Valittu annoskoko176g193kcal21.5g3.4g9.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna88g97kcal10.8g1.7g4.9g0.2g
Arvot/100g100g110kcal12.2g1.9g5.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=235868