Markokkolainen broileripannu

Lohko paprika, kuutioi munakoiso, viipaloi sipuli ja murskaa valkosipuli.

Ruskista lihat öljyssä paistokasarissa.

Lisää silputut kasvikset ja anna niiden kuulottua.

Lisää pataan kikherneet, kuutioidut tomaatit, tomaattimurska, kanelitanko, kanaliemikuutio ja tilkka vettä.

Mausta tarvittaessa esim.

suolalla ja chilillä.

Hauduta 10-15 minuuttia.

Lisää oliivit ja silputtu persilija.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 469 grammaa

Ananas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pouttu Hunajamarinoitu broilerin Fileesuikaleet (500g)28g30kcal4.5g0.6g1g0g
Paprika punainen 16g4.7kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Munakoiso 38g8.4kcal0.2g1.2g0.1g0.9g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g19g3.8kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Kikherne säilötty Bonduelle25g32kcal1.6g5g0.7g1.2g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )1.3g12kcal0g0g1.3g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g35g12kcal0.3g2.4g0.2g0.5g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g1g2.9kcal0.2g0.1g0.2g0g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 3.8g7.4kcal0.1g0.1g0.8g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana352g232kcal14.4g22.8g9g7.2g
Valittu annoskoko176g116kcal7.2g11.4g4.5g3.6g
Annoskoko puolitettuna88g58kcal3.6g5.7g2.3g1.8g
Arvot/100g100g66kcal4.1g6.5g2.6g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=83880