Sitruunakana

1. Lämmitä uuni 200 asteeseen.

2. Pyyhi koivet talouspaperilla.

Hiero koipien pinta halkaistulla ja pestyllä sitruunalla.

Mausta suolalla ja pippureilla.

Nosta koivet voideltuun uunivuokaan
3. Kuori ja puolita valkosipulinkynnet.

Leikka loput sitrukset viipaleiksi ja asettele ne valkosipulin ja timjaminoksien kanssa koipien väleihin.

Valuta päälle hunaja ja kasvisliemi.

4. Paista koipia uunin alatasaolla noin 40 minuuttia tai kunnes on kypsää.

Poista broilerista nahka

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Aukkis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koipi (Atria), annos 600g109g142kcal18.6g1.2g7g0g
Sitruuna 100g33g12kcal0.2g2g0.4g0g
Lime, kuorittu, annos 50g5.5g2kcal0g0.1g0.1g0.2g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3.5g3.6kcal0.3g0.6g0g0.1g
Timjami 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g1.6g5.3kcal0g1.3g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.5g1.7kcal0.1g0.1g0.1g0g
Vesi22g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana351g335kcal38.4g10.8g15.2g0.8g
Valittu annoskoko176g167kcal19.2g5.4g7.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna88g84kcal9.6g2.7g3.8g0.2g
Arvot/100g100g95kcal10.9g3.1g4.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=95263