Kanakeitto koipireisistä

Keitä kanankoipia noin tunti.

Lisää halutut mausteet ja perunat.

Heitä joukkoon herne-maissi-porkkanat hieman ennen kuin perunat ovat valmiita.

Lisää lopuksi ruokakerma.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 500 grammaa

Suiv
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin koipireisi, perinteisesti marinoitu, Atria (1kpl)459g767kcal64.3g3.2g59.7g0g
Peruna, keskikokoinen 60g438g263kcal6.6g56.9g0.4g3.9g
Herne,maissi,porkkana (Pirkka), annos 200g88g61kcal2.8g10.5g0.2g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g109g131kcal3.7g3.9g10.9g0g
Vesi656g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3500g2444kcal154.8g149g142.4g7.8g
Valittu annoskoko1750g1222kcal77.4g74.5g71.2g3.9g
Annoskoko puolitettuna875g611kcal38.7g37.3g35.6g2g
Arvot/100g100g70kcal4.4g4.3g4.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=150326