Porkkanarieska

Sekoita ainekset keskenään, taputtele jauhotetuin käsin pellille rieskoja.

Pistele haarukalla.

Paista 225 asteessa noin 15 min. (ohje löytyy myös pirkkalehdestä)

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 67 grammaa

Jahni78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkanasose Luomu 500g (Pirkka), annos 250g1000g400kcal5g120g2g0g
Kaurahiutale 80g299kcal11.6g45.6g5.8g8g
Juokseva Sunnuntai, Raisio, lakton60g432kcal0g0g48g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Sämpyläjauho rouheinen, sunnuntai (65g)260g910kcal31.2g179.4g4.9g13g
Vehnäjauho puolikarkea 340g1167kcal34.6g238g4.1g11.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3500g6416kcal164.8g1166g129.6g65.8g
Valittu annoskoko1750g3208kcal82.4g583g64.8g32.9g
Annoskoko puolitettuna875g1604kcal41.2g291.5g32.4g16.5g
Arvot/100g100g183kcal4.7g33.3g3.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=316844