Tomaatti-vuohenjuustokeitto

Hienonna sipuli, paprika ja valkosipuli.

Kuullota niitä öljyssä kattilan pohjalla.

Lisää yrttimausteet.

Kaada sekaan tomattimurska, paseeratut tomaatit, sokeri ja mustapippurirouhe.

Huuhdo tölkit vedellä ja kaada vesi kattilaan.

Anna kiehua miedolla lämmöllä 15 min. ja hämmentele välillä.

Lisää suola ja murentele vuohenjuusto sekaan.

Kaada ruokakerma joukkoon ja sekoita.

Ota kattila levyltä ja soseuta keitto sauvasekoittimella.

Jos keitto on liian sakeaa, lisää vettä.

Laita takaisin levylle ja anna hautua vielä 10 min. Maista ja lisää tarvittaessa suola.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Megi70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 23g206kcal0g0g23.3g0g
Sipuli (kuorittu)83g23kcal1.1g4g0.2g1.4g
Valkosipuli 6.7g7.2kcal0.5g1.1g0g0.1g
Paprika, punainen42g11kcal0.4g1.9g0.2g0.8g
Oregano, kuivattu 0.8g2.5kcal0.1g0.2g0.1g0.4g
Basilika, kuivattu 0.8g2.1kcal0.1g0.2g0g0.3g
Timjami 0.8g2.4kcal0.1g0.2g0.1g0.3g
Sokeri 3.3g14kcal0g3.3g0g0g
Mustapippuri 1.7g4.7kcal0.2g0.6g0.1g0.4g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g667g133kcal8.7g20g1.3g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g417g104kcal5.4g17.5g0.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 167g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g4.2g0kcal0g0g0g0g
Vuohenjuusto, petit chebra (Lidl), annos 100g167g503kcal31.7g0.3g41.7g0g
Ruokakerma hyla luomu 15% (Valio), annos 200g167g267kcal3.5g6.3g25g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3500g2559kcal103.6g111.2g185.6g7.4g
Valittu annoskoko1750g1279kcal51.8g55.6g92.8g3.7g
Annoskoko puolitettuna875g640kcal25.9g27.8g46.4g1.9g
Arvot/100g100g73kcal3g3.2g5.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=362950