Ellin Jauhoton Pororulla

5 kananmunaa
erottele keltuaiset erilleen.

vatkaa valkuaiset vaahdoksi.

kääntele keltuaiset sekaan ja lisää suola.

levitä seos voidellulle leivinpaperille uunipellille.

paista uunissa 200 asteessa kunnes pohja on kullan keltainen.

valmista täyte sekoittamalla juusto ja creme fraiche, pororouhe ja pilkottu sipuli keskenään ja lisäämällä pari liivatelehteä seokseen tarvittaessa.

levitä täyte jäähtyneen pohjan päälle ja kääri rullalle kääretortun tavoin.

anna asettua hetki, leikkaa viipaleiksi ja nauti!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 125 grammaa

Mmmei
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 701g1000kcal87.6g2.1g71.8g0g
Savuporo tuorejuusto (Creme bonjour), annos 8g467g1215kcal21g16.4g126.2g0g
Kevyt creme fraiche (Ehrmann), annos 50g234g278kcal7.5g9.6g23.4g0g
Poron kylmäsavurouhe (Kylmänen), annos 120g175g324kcal45.6g0.9g15.8g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g173g47kcal2.2g8.3g0.3g2.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3500g5728kcal327.8g74.6g475g5.8g
Valittu annoskoko1750g2864kcal163.9g37.3g237.5g2.9g
Annoskoko puolitettuna875g1432kcal82g18.7g118.8g1.5g
Arvot/100g100g164kcal9.4g2.1g13.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=464870