Lohikeitto (kevyt)

1. Kuori perunat ja sipuli, laita ne kattilaan ja lisää vettä niin että kasvikset peittyvät.

Lisää suola ja halutessasi pippuri.

2. Keitä kannen alla kunnes perunat ovat lähes kypsiä.

3. Lisää kohmeiset lohipalat ja keitä kypsäksi.

4. Lisää maito ja anna kiehahtaa.

5. Syö!

Huom.

Lohen tilalla voi käyttää myös seitiä tms.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Ruoko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 334g253kcal6.2g51.5g0.7g3.3g
Lohikuutiot, Rainbow (pakaste)209g250kcal41.7g0g7.3g0g
Vesi417g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)117g32kcal1.5g5.6g0.2g2g
Suola, annos 3g6.3g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito hyla (Valio)668g307kcal21.4g32g10g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3500g1683kcal141.6g178.2g36.4g10.6g
Valittu annoskoko1750g842kcal70.8g89.1g18.2g5.3g
Annoskoko puolitettuna875g421kcal35.4g44.6g9.1g2.7g
Arvot/100g100g48kcal4g5.1g1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=96339