Jauhelihagulassia

Ruskista jauheliha kattilassa, lisää sipuli&valkosipuli sekä mausteet (suola ja paprikamauste).

Lisää kattilaan vettä 7dl, porkkanat viipaloituna ja perunalohkot.

Anna kiehua n 15min.

Lisää paprika kuutiot ja anna kiehua vielä n. 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Sipuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, 2 isoa225g61kcal1.4g11.9g0.5g5.6g
Peruna (vanha, kuorittu)450g370kcal8.1g79.3g0.5g4.5g
Paprika, punainen338g87kcal3g15.5g1.4g6.8g
Valkosipuli, tuore, silputtu5.6g5.9kcal0.4g0.9g0g0.1g
Sipuli (käsittelemätön)225g61kcal2.9g10.8g0.5g3.8g
Jauheliha, sika-nauta 450g997kcal78.8g0g76.5g0g
Heinz ketsuppi56g57kcal0.5g13.5g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3501g3277kcal190.2g263.8g159g41.6g
Valittu annoskoko1750g1639kcal95.1g131.9g79.5g20.8g
Annoskoko puolitettuna875g819kcal47.6g66g39.8g10.4g
Arvot/100g100g94kcal5.4g7.5g4.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=6926