Punajuuri -inkiväri gazpacho keitto

Keitä punajuuret kypsäksi, anna jäähtyä ja kuori ja paloittele.

Paloittele myös sipuli ja raasta inkivääri.

Sekoita kaikki aineet sauvasekoittimella.

Tarjoa vileänä ja nokare ranskankermaa päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Raija1951
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 599g230kcal6g41.3g1.2g15g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g250g51kcal1.5g9.5g0.7g3.5g
Valkosipuli 20g22kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Sipuli 110g33kcal1.4g5.3g0.2g1.9g
Inkivääri, tuore, silputtu30g24kcal0.5g5.3g0.2g0.6g
Piparjuuriraaste Felix10g28kcal0.3g1.5g2.2g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g30g6kcal0g1.9g0g0g
Oliiviöljy 54g477kcal0g0g53.9g0g
Kasvisliemikuutio 11g34kcal1g1.5g2.6g0.2g
Vesi599g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 4g11kcal0.4g1.5g0.1g1.1g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 30g83kcal0.6g0.9g8.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3504g1996kcal26.6g144g139.2g45.4g
Valittu annoskoko1752g998kcal13.3g72g69.6g22.7g
Annoskoko puolitettuna876g499kcal6.7g36g34.8g11.4g
Arvot/100g100g57kcal0.8g4.1g4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=347284