Herkullinen tonnikalakastike

1. Pilko paprika, purjo ja valkosipuli.

2. Valuta toisen tonnikalapurkin öljyt pannulle ja kuullota pilkotut paprikat, purjot sekä valkosipuli siinä.

3. Valuta toisen tonnikalapurkin öljyt pois ja lisää molemmat tonnikalat pannulle.

4. Lisää tomaattimurska ja tomaattipyre.

5. Lisää mausteet ja sekoita.

6. Anna hautua kannen alla n. 5min.

Tarjoile spagetin kanssa.

Halutessasi voit vielä lisätä annoksen päälle aurajuustoa ja on hyvvää!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Antteri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen140g36kcal1.3g6.4g0.6g2.8g
Purjosipuli 160g37kcal2.9g3.8g0.3g3.4g
Tonnikalaa paloina öljyssä (Rainbow), annos 150g650g1040kcal149.5g0g52g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)740g259kcal7.4g51.1g3.7g10.4g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g30g22kcal1.4g3.9g0.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g14g15kcal1.1g2.3g0.1g0.3g
Mustapippuri 8g22kcal0.9g3.1g0.3g2.1g
Tabasco habanero väkevin (Tabasco), annos 5g10g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3504g2862kcal329g141.2g114.2g38g
Valittu annoskoko1752g1431kcal164.5g70.6g57.1g19g
Annoskoko puolitettuna876g715kcal82.3g35.3g28.6g9.5g
Arvot/100g100g82kcal9.4g4g3.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=144011