Pannukakku (karppi)

Sekoita aineet, anna turvota.

Paista, kuten pannaria paistetaan 225 asteessa, mutta pidempään.

Tulee iso uunipellillinen.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 146 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt1200g552kcal38.4g57.6g18g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g120g720kcal25.2g7.9g64.8g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g36g3.6kcal0.5g0g0.2g30.6g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Voi 60g435kcal0.7g0.2g48.8g0g
Kananmuna kuoreton 330g471kcal41.3g1g33.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3504g4363kcal212.2g133.4g331.2g61.2g
Valittu annoskoko1752g2182kcal106.1g66.7g165.6g30.6g
Annoskoko puolitettuna876g1091kcal53.1g33.4g82.8g15.3g
Arvot/100g100g125kcal6.1g3.8g9.5g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197070