PÄÄRYNÄTORTTU

Kuori päärynät, poista siemenkodat ja paloittele pieniksi palasiksi.

Levitä päärynäpalaset piirakkavuoan pohjalle.

Sekoits kuivat aineet keskenään kulhossa ja lisää niiden joukkoon munat, sulatettu ingmariini ja maito.

Kaada taikina päärynöiden päälle.

Paistetaan 200 asteessa alatasolla 30 minuuttia.

Tarjoile vanilja jäätelön tai vaniljakastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 146 grammaa

Werbushka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Päärynä, punnittu kuorineen 993g379kcal2.7g69.9g0.9g34.1g
Vehnäjauho puolikarkea 196g671kcal19.9g137g2.3g6.8g
Sokeri 128g519kcal0g127.8g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g6g24kcal0g6g0g0g
Leivinjauhe 7.5g13kcal0.4g2.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 248g354kcal31g0.7g25.5g0g
Ingmariini,vähärasvaisempi (Arla), annos 10g105g569kcal0.4g0.5g63.2g0g
Maito, Kevyt68g31kcal2.2g3.3g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3504g5123kcal113.2g696g185.8g81.8g
Valittu annoskoko1752g2561kcal56.6g348g92.9g40.9g
Annoskoko puolitettuna876g1281kcal28.3g174g46.5g20.5g
Arvot/100g100g146kcal3.2g19.9g5.3g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=285219