Jauhelihakastike kidneypavuilla

Paista sipuli ja valkosipuli öljyssä, miedolla lämmöllä.

Nauti tuoksusta.

Siirrä syrjään kun sipuli on kullankeltaista.

Varo polttamasta.

Kumoa samaan pannuun jauheliha ja paista kypsäksi.

Mausta maun mukaan.

Lisää sekaan lohkotut tomaatit (tai tomaattimurska).

Anna muhia hetki.

Lisää pavut ja sipuli.

Jos käytät purkkipapuja, huuhdo liemi pois.

Voit suurustaa kastikken parilla teelusikallisella maissijauhoa.

Tarkista lopuksi suola ja maku.

Oregano sopii tähän hyvin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 146 grammaa

Tmrtkn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapuja suolaliemessä 1/2 prk Kypsennetty (Pirkka), annos 125g375g413kcal29.3g67.6g1.9g34.2g
Mustapippuri 0.8g2.1kcal0.1g0.3g0g0.2g
Paprikajauhe, punanen1.5g3.8kcal0.2g0.3g0.2g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti 676g154kcal3.8g23.3g2g9.5g
Paprika keltainen 60g18kcal0.6g3.1g0.1g1.2g
Sipuli 7.5g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Paistijauheliha 10%601g1021kcal120.1g0g60.1g0g
Oliiviöljy 15g133kcal0g0g15g0g
Valkosipuli 15g16kcal1.2g2.4g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3504g3527kcal310.8g194.8g158.8g91g
Valittu annoskoko1752g1763kcal155.4g97.4g79.4g45.5g
Annoskoko puolitettuna876g882kcal77.7g48.7g39.7g22.8g
Arvot/100g100g101kcal8.9g5.6g4.5g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=70373