Kana pekoni kastike

Paista kana suikaleet lähes kypsiksi tilkassa öljyä.

Leikka pekoni siivuiksi ja lisää kanojen sekaan.

Kun kanat ja pekonit ovat kypsiä, lisää ruokakerma.

Anna hautua 5 min, lisää ananaspalat hetki ennen tarjoilua.

Sopii hyvin riisin tai pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikaleet, hunajamarinoitu, Saarioinen4561g5929kcal775.4g91.2g374g4.6g
Auringonkukkaöljy (100g)114g1008kcal0g0g114g0g
Amerikan Pekoni filee, HK2053g3284kcal431g6.2g1847.2g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)1710g1454kcal17.1g59.9g119.7g0g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g1562g937kcal6.2g234.3g1.6g21.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g25225kcal2459.4g783.2g4913g53g
Valittu annoskoko10000g12612kcal1229.7g391.6g2456.5g26.5g
Annoskoko puolitettuna5000g6306kcal614.9g195.8g1228.3g13.3g
Arvot/100g100g126kcal12.3g3.9g24.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181672