Liharuukku

Kuori ja hienonna sipuli.

Ruskista lihasuikaleet ja sipuli margariini-öljyseoksessa.

Sulata joukkoon tuorejuusto ja vesi.

Siirrä seos pataan ja hauduta uunissa 175 asteessa tunnin ajan.

Lisää kerma ja sekoita.

Anna hautua vielä 15min ajan.

Tarjoile perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 365 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)343g93kcal4.5g16.4g0.7g5.8g
Pirkka maustamaton naudanlihasuikale, pakkaus 400 g2740g3616kcal575.3g0g137g0g
Porsaanlihasuikale naturel (Pirkka), annos 400g2740g5452kcal547.9g0g356.2g0g
Margariini, Pirkka17g123kcal0.2g0.2g13.7g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g17g154kcal0g0g17.1g0g
Suola, annos 3g34g0kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto, creme-bonjour, mustapippuri-tilli685g2055kcal24.7g28.8g205.5g0g
Vesi2055g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%1370g2192kcal37g37g205.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g27370kcal2379.2g164.8g1871.4g11.6g
Valittu annoskoko10000g13685kcal1189.6g82.4g935.7g5.8g
Annoskoko puolitettuna5000g6843kcal594.8g41.2g467.9g2.9g
Arvot/100g100g137kcal11.9g0.8g9.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=355720