Tulisenmakea persikkabroileri

Leikkaa broilerit isoiksi suikaleiksi.

Ruskista pilkotun sipulin kanssa rypsiöljyssä.

Lisää viipaloidut persikat.

Mausta suolalla, currylla, musta- ja cayennepippurilla reippaasti tuliseksi.

Lisää persikoiden mehu, ruokakerma ja hunaja.

Tarjoile pastan tai riisin ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin filee,ohutleike,atria 560g/4kpl3404g4085kcal646.8g30.6g146.4g0g
Persikka puolikkaita päärynämehussa (Eldorado), annos 250g2492g1147kcal15g274.2g0g0g
Hunaja 152g502kcal0.8g122.8g0g0g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g1520g912kcal15.2g68.4g60.8g9.1g
Sipuli (kuorittu)851g230kcal11.1g40.9g1.7g14.5g
Hillosipuli (Eldorado), annos 52g304g122kcal3g27.4g0g0g
Vesi1216g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 61g538kcal0g0g60.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g15069kcal1383.8g1128.6g539.4g47.2g
Valittu annoskoko10000g7535kcal691.9g564.3g269.7g23.6g
Annoskoko puolitettuna5000g3767kcal346g282.2g134.9g11.8g
Arvot/100g100g75kcal6.9g5.6g2.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=146902