Kana pekoni kastike

Paista kana suikaleet lähes kypsiksi tilkassa öljyä.

Leikka pekoni siivuiksi ja lisää kanojen sekaan.

Kun kanat ja pekonit ovat kypsiä, lisää ruokakerma.

Anna hautua 5 min, lisää ananaspalat hetki ennen tarjoilua.

Sopii hyvin riisin tai pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikaleet, hunajamarinoitu, Saarioinen800g1040kcal136g16g65.6g0.8g
Auringonkukkaöljy (100g)20g177kcal0g0g20g0g
Amerikan Pekoni filee, HK360g576kcal75.6g1.1g324g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)300g255kcal3g10.5g21g0g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g274g164kcal1.1g41.1g0.3g3.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3508g4424kcal431.4g137.4g861.8g9.2g
Valittu annoskoko1754g2212kcal215.7g68.7g430.9g4.6g
Annoskoko puolitettuna877g1106kcal107.9g34.4g215.5g2.3g
Arvot/100g100g126kcal12.3g3.9g24.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181672