Pyttipannu

482 grammaa perunaa
200 grammaa nakkeja
2 kananmunaa
1 sipuli
2 rkl rapsiöljyä (Vita D'Or)
1 tl suolaa

Kuori ja paloittele perunat.

Paloittele sipuli.

Ruskista sipuli, paista perunat 15 minuuttia, lisää paloitellut nakit ja kananmuna.

Paista 5-10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 439 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g964g578kcal14.5g125.3g1g8.7g
Nakki, keskiarvo 400g933kcal45.6g4.6g82.4g0g
Kananmuna, paistettu 220g444kcal28.1g0.7g37g0g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g60g540kcal0g0g60g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3508g5045kcal179g270.8g361.2g20.8g
Valittu annoskoko1754g2523kcal89.5g135.4g180.6g10.4g
Annoskoko puolitettuna877g1261kcal44.8g67.7g90.3g5.2g
Arvot/100g100g144kcal5.1g7.7g10.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=386094