Kana-kasviskastike

Laita öljy kasariin.

Ruskista kanaa hetki.

Lisää suikaloidut paprikat, huuhdottu ja pilkottu purjo sekä pilkottu tomaatti.

Huuhdo kesäkurpitsa ja halkaise se pituussuunnassa kahtia ja halkaise molemmat puolikkaat vielä pituus ja leveyssuunnassa kahtia.

Vuole juustohöylällä kesäkurpitsa lastuiksi ja lisää kastikkeeseen.

Lisää tomaattimurska ja lihaliemi liuotettuna 2dl kuumaa vettä.

Lisää 1 rkl vehnäjauhoa ja sekoita.

Kypsennä noin 15 min, tai kunnes kastike on sopivan kypsää.

Lisää hienonnettu basilika sekä mustapippuria, suolaa ja paprikajauhetta maun mukaan.

Nauti riisin tai tumman pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 351 grammaa

Nahkuri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Basilika, tuore 8.3g2.3kcal0.3g0.1g0.1g0.1g
Purjosipuli 44g10kcal0.8g1.1g0.1g0.9g
Kesäkurpitsa zucchini 333g60kcal1.9g8.3g1.3g2.3g
Paprika punainen 189g55kcal1.8g8.5g0.8g3.6g
Rypsiöljy 23g199kcal0g0g22.5g0g
Lihaliemikuutio extra (Maggi), annos 10g8.3g25kcal1.3g0.6g1.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 167g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti 167g38kcal0.9g5.7g0.5g2.3g
Broilerin fileesuikale, maustamaton (Rainbow), annos 300g500g475kcal100g0g3.5g0g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)308g123kcal3.4g22.2g1.5g4.3g
Vehnäjauho puolikarkea 8.3g29kcal0.8g5.8g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3510g2033kcal222.4g104.6g64.6g27.6g
Valittu annoskoko1755g1016kcal111.2g52.3g32.3g13.8g
Annoskoko puolitettuna878g508kcal55.6g26.2g16.2g6.9g
Arvot/100g100g58kcal6.3g3g1.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=185762