Punajuuri -inkiväri gazpacho keitto

Keitä punajuuret kypsäksi, anna jäähtyä ja kuori ja paloittele.

Paloittele myös sipuli ja raasta inkivääri.

Sekoita kaikki aineet sauvasekoittimella.

Tarjoa vileänä ja nokare ranskankermaa päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Raija1951
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 600g230kcal6g41.4g1.2g15g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g250g51kcal1.5g9.5g0.7g3.5g
Valkosipuli 20g22kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Sipuli 110g33kcal1.4g5.3g0.2g1.9g
Inkivääri, tuore, silputtu30g24kcal0.5g5.3g0.2g0.6g
Piparjuuriraaste Felix10g28kcal0.3g1.5g2.2g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g30g6kcal0g1.9g0g0g
Oliiviöljy 54g478kcal0g0g54g0g
Kasvisliemikuutio 11g34kcal1g1.5g2.6g0.2g
Vesi600g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 4g11kcal0.4g1.5g0.1g1.1g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 30g83kcal0.6g0.9g8.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3510g1999kcal26.6g144.2g139.4g45.4g
Valittu annoskoko1755g999kcal13.3g72.1g69.7g22.7g
Annoskoko puolitettuna878g500kcal6.7g36.1g34.9g11.4g
Arvot/100g100g57kcal0.8g4.1g4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=347284