Raparperivaahto

Kiehauta raparperit, sokeri, vesi ja kardemumma, kaneli, vaniljasokeri pehmeäksi soseeksi.

Jäähdytä.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Lisää kermavaahtoon jäähtynyt raparperisose.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 3643g1227kcal25.1g200.4g3.6g51g
Sokeri 1548g6284kcal0g1546.7g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 911g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g73g227kcal8g43.7g5.1g20.4g
Kaneli, jauhettu, annos 2g36g95kcal1.3g29g1.3g20g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g146g583kcal0g144.3g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl3643g12386kcal72.9g109.3g1275g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g41605kcal214.6g4146.8g2570g182.8g
Valittu annoskoko10000g20803kcal107.3g2073.4g1285g91.4g
Annoskoko puolitettuna5000g10401kcal53.7g1036.7g642.5g45.7g
Arvot/100g100g208kcal1.1g20.7g12.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110891