Creme Brulee

Erottele keltuaiset kulhoon.

Puolita vanlijatanko ja kaavi siemenet keltuaisten sekaan.

Lisää tomusokeri ja sekoita hyvin.

Siivilöi, valuta neljään vuokaan ja hyydytä uunissa vesihauteessa +190C 30min.

Jäähdytä.

Ennen tarjoilua sirottele pinnalle hienoa sokeria ja sulata puhalluslampulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 122 grammaa

Panze
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 6148g20294kcal123g184.4g2151.6g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1230g406kcal40.6g60.2g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g1025g4098kcal0g1024.6g0g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g1230g787kcal43g2.5g307.4g0g
Vaniljatanko (Keski), annos 18g369g1203kcal27.7g199.2g25.8g9.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g53576kcal468.6g2941.8g4969.6g19.2g
Valittu annoskoko10000g26788kcal234.3g1470.9g2484.8g9.6g
Annoskoko puolitettuna5000g13394kcal117.2g735.5g1242.4g4.8g
Arvot/100g100g268kcal2.3g14.7g24.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135761