Kevyt kaalikeitto

Ruskista jauheliha ilman rasvaa.

Lisää sekaan ohueksi pilkotut porkkanat, kaali ja sipulit.

Ruskista vielä hetki ja kaada sitten sekaan vesi tai lihaliemi.

Mausta makusi mukaan.

Veden/ lihaliemen määrää voit säädellä mielesi mukaan

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 440 grammaa

Elisademir

Elisademir sanoi...

Runsaan oloinen annos. Ei kuitenkaan tule \"ähkyä\".

tiistai 17.07.2012 klo 11:38

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali600g127kcal7.2g20.4g1.2g12.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g200g56kcal1.2g11.9g0.4g5g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha400g664kcal76g0g40g0g
Sipuli kuivattu 50g136kcal5.2g17.5g0.8g17.5g
Valkosipuli 8g8.7kcal0.6g1.3g0g0.2g
Vesi500g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3516g1983kcal180.4g102.2g84.8g70.6g
Valittu annoskoko1758g991kcal90.2g51.1g42.4g35.3g
Annoskoko puolitettuna879g496kcal45.1g25.6g21.2g17.7g
Arvot/100g100g56kcal5.1g2.9g2.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=298987