Jauheliha-makaronikeitto

Valmista keittojuurespussin ohjeen mukaisesti.

Lisää tomaattimurska ja pasta vasta, kun vesi on alkanut kiehumaan uudelleen juuresten lisäämisen jälkeen.

Lisää ruskistettu jauheliha ja pavut, kun keitto on lähes valmis.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 587 grammaa

Nahkuri

Hankku81 sanoi...

Tein tätä ja voi että oli hyvää!! Suosittelen :)

keskiviikko 21.07.2010 klo 18:05

AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha200g332kcal38g0g20g0g
Vesi, vesijohtovesi 750g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)185g74kcal2g13.3g0.9g2.6g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Rainbow), annos 265g133g99kcal7.3g15.9g0.7g0g
Torino tumma proteiinipasta plus75g255kcal17.2g39.7g2.8g4.5g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g42g38kcal1.3g1.5g2.9g0.3g
Peruna ja keittojuurekset (Rainbow), annos 100g375g225kcal6g45g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3519g2046kcal143.6g230.8g56g14.8g
Valittu annoskoko1760g1023kcal71.8g115.4g28g7.4g
Annoskoko puolitettuna880g512kcal35.9g57.7g14g3.7g
Arvot/100g100g58kcal4.1g6.6g1.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=186196