Vaniljapannukakut

Vaahdota valkuaiset kovaksi vaahdoksi.

Sulata voi kattilassa ja lisää joukkoon muut aineet koko ajan sekoittaen.

Älä anna kiehua.

Lisää voi/jauhoseos valkuaisten joukkoon varovasti sekoittaen.

Paista pannulla pannukakkuja molemmin puolin.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 22 grammaa

Peepo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ricotta, Castelli66g112kcal8.5g1.6g7.9g0g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g37g15kcal3.6g0.1g0g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g11g6.7kcal0.4g0g2.6g0g
Voi, 1 tl, 5 g13g96kcal0.1g0.1g10.5g0g
Hera+, vaniljanmakuinen (Leader), annos 34g26g109kcal21.5g1.8g1.6g0.3g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore5.3g1.3kcal0g0.5g0g0g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Ruokasooda 1.3g0kcal0g0g0g0g
Provena kaurajauho (1dl=45g)16g55kcal2.2g8.8g1.1g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana352g791kcal72.6g25.8g47.4g4g
Valittu annoskoko176g395kcal36.3g12.9g23.7g2g
Annoskoko puolitettuna88g198kcal18.2g6.5g11.9g1g
Arvot/100g100g225kcal20.6g7.3g13.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384915