Annen suklaapiirakka

Vaahdota sokeri ja kanamunat.

Lisää vaahtoon sulatettu huoneenlämp.

Margariini, sitten jauhot ,joihin on sekoitettu vaniljasokeri ja leivinjauhe, paloiteltu valkosuklaa ja tumma kaakaojauhe.

Lisää maitoa vuorotellen jauhojen kanssa.

Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun uunipellin päälle.

Paista n.175C n 15-20 min. Tee kuorrutus.

Sulata margariini kattilan pohjalle vispaa joukkoon tomusokeri ja kuuma kahvijuoma.

Lisää tarvittaessa kahvijuomaa, jos tulee liian paksua, tai tomusokeria, jos tulee liian ohutta.

Voit halutessasi koristella kakun pinnan esim.

kookoshiutaleilla.

Reseptistä tulee n. 36 annosta ja yksi annos painaa n. 44 grammaa

Annemaria73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g30g121kcal0g29.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 26g38kcal3.3g0.1g2.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 33g113kcal3.4g23.1g0.4g1.2g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.3g5.3kcal0g1.3g0g0g
Leivinjauhe 1.7g2.9kcal0.1g0.6g0g0g
Valkosuklaa Bak&Dessert (Fazer), annos 100g11g62kcal0.7g6.3g0.4g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten1.1g3.6kcal0.3g0.5g0.2g0.1g
Margariini 80 % laktoositon 17g116kcal0.1g0g13g0g
Kaakaotomusokeri (Dan sukker), annos 300g33g129kcal0.7g30.4g0.5g0g
Kahvijuoma, keskiarvo 11g0.4kcal0g0g0g0g
Margariini 80 % laktoositon 11g77kcal0.1g0g8.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana352g1335kcal17.4g184.2g51.8g2.6g
Valittu annoskoko176g667kcal8.7g92.1g25.9g1.3g
Annoskoko puolitettuna88g334kcal4.4g46.1g13g0.7g
Arvot/100g100g379kcal4.9g52.3g14.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=225845