Hasselpähkinänougat

2 dl hasselpähkinöit
4tl vettä
2 rkl agavesiirappia tai hunajaa
2 tl carob jauhetta
Hienonna hasselpähkinät monitoimikoneessa hyvin hienoksi jauheeksi.

Lisää vesi, agavesiirappi tai hunaja ja carobjauhe ja hienonna edelleen.

Muovaa tahnasta tankoja ja säilytä niitä jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 11 grammaa

Siralos
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hasselpähkinä 125g802kcal17.6g4.2g76g21.8g
Vesi17g0kcal0g0g0g0g
Carob-jauhe (Urtekram), annos 5g8.3g18kcal0.4g4.1g0.1g3.3g
Agavesiirappi (Biona), annos 12g27g82kcal0g20.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana352g1804kcal36g57.6g152.2g50.2g
Valittu annoskoko176g902kcal18g28.8g76.1g25.1g
Annoskoko puolitettuna88g451kcal9g14.4g38.1g12.6g
Arvot/100g100g513kcal10.2g16.4g43.2g14.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431195