Katkarapupasta (Henrikin resepti)

Vamistusaika noin 30 min. Eka sipulien kuullotus öljyssä, sitten voi ja tomaattipyree.

Sitten kermaa, sekoita tasaiseksi.

Mausta sitten kastike ja keitä tuorepasta samalla aikaa siinä.

Kun pasta alkaa olla valmista, sekoita katkaravut (sulaneet) kastikkeeseen, mutta älä emää keitä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Jolipepo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu 25g17kcal3.7g0g0.3g0g
Tuorepasta fettucine (Euroshopper), annos 500g70g204kcal7.7g38.6g1.8g0g
Sipuli (kuorittu)16g4.2kcal0.2g0.7g0g0.3g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Voi 2g14kcal0g0g1.6g0g
Tomaattipyree, Pirkka2g1.6kcal0.1g0.4g0g0g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g56g90kcal1.2g2.1g8.4g0.1g
Soijakastike 2.5g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Valkopippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.5g1.5kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana352g702kcal26.2g84.2g28.2g1.2g
Valittu annoskoko176g351kcal13.1g42.1g14.1g0.6g
Annoskoko puolitettuna88g176kcal6.6g21.1g7.1g0.3g
Arvot/100g100g199kcal7.4g23.9g8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=279551