Tomaattikeitto

Pekonia, sipulia, valkosipulia pataan.

Perään tomaattimurskaa ja luulientä.

Keitellään muutama tunti.

Paistetaan kalkkunaa ja lisätään keittopohjaan loppuvaiheessa.

Päälle chevreä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Katrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni rasvainen 17g64kcal2g0g6.2g0g
Sipuli 17g5.1kcal0.2g0.8g0g0.3g
Valkosipuli 1.6g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Tomaattimurska 56g17kcal0.3g3g0.1g1.1g
Luuliemi, kw (Kwasniewski), annos 100g34g88kcal1g0g9.1g0g
Chevre juustolevite (Silva), annos 150g17g37kcal1.7g0g3.4g0g
Kalkkuna 34g66kcal10.6g0g2.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana352g556kcal31.8g8.2g42.8g2.8g
Valittu annoskoko176g278kcal15.9g4.1g21.4g1.4g
Annoskoko puolitettuna88g139kcal8g2.1g10.7g0.7g
Arvot/100g100g158kcal9g2.3g12.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=335150