Broileri-nuudeliwokki

Aloita suikaloimalla kasvikset ja kanafileet.

Ruskista liha kahdessa erässä, yhdistä lihat ja mausta currytahnalla ja suolalla.

Kuullota kasvikset aloittamalla sipulilla ja porkkanoilla, lisää hetken päästä paprikat ja kesäkurpitsat.

Kuullota n. 5 min lisää paseerattu tomaatti, mausta kanafondilla.

Laita nuudelit n. 5 minuutiksi keitettyyn veteen johon sekoitettu tilkkakanafondia.

Valuta nuudelit hyvin, voit paistaa niitä hetken pannulla tai lisätä suoraan kasvisten/kanan joukkoon.

Sekoita.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan rintafilee maustamaton (Hk), annos 196g49g54kcal11.3g0g0.9g0g
Kesäkurpitsa, tuore31g5.3kcal0.2g0.8g0.1g0.2g
Paprika punainen 19g5.6kcal0.2g0.9g0.1g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g18g5.1kcal0.1g1.1g0g0.5g
Sipuli (kuorittu)12g3.2kcal0.2g0.6g0g0.2g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g21g5.2kcal0.3g0.9g0g0g
Pirkka Aasia vehnänuudeli21g73kcal2.3g15.4g0.3g0g
Currytahna punainen (Pirkka)0.5g1.4kcal0g0g0.1g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl1g0.8kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g3.1g28kcal0g0g3.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana353g363kcal29.2g39.6g9.2g2.6g
Valittu annoskoko176g182kcal14.6g19.8g4.6g1.3g
Annoskoko puolitettuna88g91kcal7.3g9.9g2.3g0.7g
Arvot/100g100g103kcal8.3g11.2g2.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110832