Kaalisoppa hirvenlihasta

Pistä pieneksi suikaloitu kaali kiehumaan veteen.

Lisää pilkottu porkkana.

Ruskista lihat paistinpannulla oliiviöljyssä.

Mausta suolalla, pippureilla ja yrteillä.

Lisää jauhot ja jatka hetki ruskistamista.

Lisää pannulle pari desiä vettä ja anna kiehahtaa.

Sekoita kastike tasaiseksi ja lisää kattilaan.

Ruskista sipuli, herkkusienet, valkosupuli ja chili pannulla ja lisää kattilaan.

Annan kiehua hiljalleen pari tuntia.

Maista ja lisää mausteita tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 564 grammaa

Jeranen

Enkeli82 sanoi...

Hyvää on, nam!

keskiviikko 23.12.2009 klo 14:08

AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 37g10kcal0.4g1.5g0.1g0.8g
Hirvenliha 29g33kcal6.2g0g0.9g0g
Sipuli 13g3.9kcal0.2g0.6g0g0.2g
Porkkana 12g3.7kcal0.1g0.6g0g0.3g
Herkkusieni 4.2g0.7kcal0.1g0g0g0.1g
Valkosipuli 1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Chili paprika punainen0.8g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vesi78g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 1.4g12kcal0g0g1.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.5g1.8kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana353g134kcal14.4g6.8g4.8g2.8g
Valittu annoskoko176g67kcal7.2g3.4g2.4g1.4g
Annoskoko puolitettuna88g33kcal3.6g1.7g1.2g0.7g
Arvot/100g100g38kcal4.1g1.9g1.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=151881