Riista seljanka

Kuori perunat sipuli ja porkkana sekä renssaa kaali.

Kuutioi perunat ja sipulit, viipaloi ohuiksi siivuiksi porkkanat, ja suikaloi kaali.

Kuullota kasvikset kattilassa hyvin, pienen voinokareen kera.

Kuutioi peuran liha ja ruskista se pienen voi nokareen kera.

Laita ruskistetut lihat kattilaan.

Lisää vesi, tomaattipüre, yrtit joista listalta puuttui lipstikka 2 lehteä ja laakerinlehti 4 lehteä.

Niin ja lisää sienet, mulla ne oli kuivia mustiatorvisieniä kuivana toi määrä.

Lisää muutkin mausteet.

Keitä hiljaisella tulella kypsäksi.

Nauti joko smetanalla tai ilman.

Seuraavana päivänä aina parempaa.

tämä on aika syksyinen tai talvinen ohje.

Mutta mulla se oli mitä kaapistalöytyy..

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 705 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuranliha keskiarvo, annos 100g12g19kcal2.6g0g0.9g0g
Sipuli (kuorittu)3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g10g2.8kcal0.1g0.6g0g0.3g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 20g11kcal0.3g2.6g0g0.2g
Sieni tatti, hapero 2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipure, Eldorado, 1prk1g0.4kcal0g0.1g0g0.1g
Vesi120g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali6g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Voi, 1 tl, 5 g0.8g5.5kcal0g0g0.6g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g0.5g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana353g85kcal6.4g7.8g3g1.8g
Valittu annoskoko176g43kcal3.2g3.9g1.5g0.9g
Annoskoko puolitettuna88g21kcal1.6g2g0.8g0.5g
Arvot/100g100g24kcal1.8g2.2g0.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=291936