Wasabi-tuorejuustosilakat

1. sekoita juusto ja wasabitahna keskenään
2. silakkafileet nahkapuoli alaspäin alustalle
3. suolaa ja tahnaa fileele, käännä file kalannäköiseksi
4. rasvaa matala uunivuoka ja lado kalat siihen (päälle korppujauhoa)
5. 200-asteisessa uunissa 20min

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 125g180kcal20g0g11.1g0g
Wasabitahna (Yutaka), annos 2g9g26kcal0.2g4.7g0.6g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton42g67kcal3.3g1.7g5.4g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana353g544kcal47g12.8g34.2g0g
Valittu annoskoko176g272kcal23.5g6.4g17.1g0g
Annoskoko puolitettuna88g136kcal11.8g3.2g8.6g0g
Arvot/100g100g154kcal13.3g3.6g9.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=389484