Caloriinan sangria

1 sitruuna
1 appelsiini
2 kanelintankoa
muutama tähtianis
5 dl punaviiniä

Pese hedelmät, leikkaa muutama siivu hedelmistä koristeeksi.

Purista hedelmistä mehu.

Sekoita viini, hedelmien mehu ja mausteet kannuun.

Laita muutamaksi tunniksi maustumaan jääkaappiin.

Ennen tarjoilua lisää hedelmäviipaleet, jäitä ja vichyä kannuun.

(ainesosaluetteloon olen merkannut hedelmistä kuoritut versiot, kuoriahan ei syödä.

Siksi että annoskoko pysyisi oikeana noin noin 2,5-2,8 dl on yksi annos riipuen jään ja hedelmien määrästä)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Caloriina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punaviini 78g55kcal0.2g0.2g0g0g
Vichy vesi (Novelle), annos 100g63g0kcal0g0g0g0g
Sitruuna kuorittu 5.6g2.3kcal0g0.1g0.1g0.2g
Appelsiini, kuorittu 30g14kcal0.2g2.6g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana352g143kcal0.8g5.8g0.4g1.6g
Valittu annoskoko176g72kcal0.4g2.9g0.2g0.8g
Annoskoko puolitettuna88g36kcal0.2g1.5g0.1g0.4g
Arvot/100g100g41kcal0.2g1.6g0.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=433076