Tonnikala-makaronivuoka

Keitä makaronit lihaliemessä.

Kuullota silputtu sipuli ja suikalejuurekset ölyssä.

Lisää paseerattu tomaatti ja mausta valkopippurilla, pitsamausteella ja suolalla.

Lado makaroni, kasvishöystö ja tonnikala vuorotellen voideltun uunivuokaan.

Ripottele päälle juustoraaste.

Paista 200 asteessa 30 min.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Piparihirmu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni (myllynparas raaka)30g105kcal3.8g20.9g0.6g1g
Tonnikala öljyssä 34g64kcal9.2g0g3g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g34g10kcal0.4g1.6g0.1g1g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g38g9kcal0.5g1.6g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)26g7.1kcal0.3g1.3g0.1g0.4g
Emmental 17 % (Lidl), annos 8g9g27kcal3.1g0.1g1.6g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 5.6g50kcal0g0g5.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana353g544kcal34.6g51g22.2g4.8g
Valittu annoskoko176g272kcal17.3g25.5g11.1g2.4g
Annoskoko puolitettuna88g136kcal8.7g12.8g5.6g1.2g
Arvot/100g100g154kcal9.8g14.5g6.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=78139