Ruusukaalivuoka

Lado ruusukaalit uunivuoan pohjalle ja kaada tomaattimurska niiden päälle.

Sen jälkeen lisää vuokaan pannussa paistettu ja suolalla, pippurilla ja basilikalla maustettu jauheliha ja lisää vielä juustohuntu.

Paista keskilämmöllä jonkin aikaa ( kunnes oletat että kaali on kypsynyt) ja Nautiskele.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 403 grammaa

Cabris
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruusukaali 55g13kcal0.8g1.1g0.3g1.4g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 55g70kcal11.4g0g2.7g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g49g17kcal0.8g3.4g0g0.7g
Emmentalraaste (Arla), annos 150g16g64kcal4.8g0.2g4.9g0g
Basilika, kuivattu 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana352g350kcal35.6g9.4g18g4.2g
Valittu annoskoko176g175kcal17.8g4.7g9g2.1g
Annoskoko puolitettuna88g88kcal8.9g2.4g4.5g1.1g
Arvot/100g100g99kcal10.1g2.7g5.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=313374