Tsatsiki

Kuori tuorekurkku, raasta se ja laita siivilään valumaan.

Laita Bulgarian jogurtti suodatinpussiin valumaan.

Sekoita valutettuun Bulgarian jogurttiin suola, sokeri, murskatut valkosipulinkynnet, väkiviinaetikka sekä valutettu, raastettu kurkku.

Mausta halutessasi kuivatulla mintulla.

Anna maustua jääkaapisssa mielellään muutama tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 941 grammaa

Arganna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 0.8g3kcal0g0.7g0g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Väkiviinaetikka 28g9kcal0g0.1g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Kurkku,tuore 100g70g6.7kcal0.4g1g0.1g0g
Jogurtti, Bulgarian (Valio)75g45kcal2.5g3.4g2.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana353g131kcal6g10.8g5.4g0g
Valittu annoskoko176g65kcal3g5.4g2.7g0g
Annoskoko puolitettuna88g33kcal1.5g2.7g1.4g0g
Arvot/100g100g37kcal1.7g3.1g1.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=56712