Purjoperunahernekeitto

Keitä kuoritut perunat ja lisää pakasteherneet sekä purjosipuli mukaan noin 10 minuutiksi.

Soseuta aineet yhdessä tuorejuuston ja fondin kanssa.

Mausta persiljalla ja pippurilla.

Lämmitä ennen tarjoilua.

Keitosta tulee paksua, joten sitä voi jatkaa esim.

yhdellä desilitralla rasvatonta maitoa per annos.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Carllange4
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 75g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 56g43kcal1.1g8.7g0.1g0.6g
Purjosipuli 6.9g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Pakasteherne (Apetit), annos 100g25g13kcal1.4g1.3g0.2g0g
Tuorejuusto, pirkka kevyt maustamaton9g17kcal0.4g0.5g1.4g0.4g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g3.5g4.2kcal0.1g0.2g0.3g0.1g
Persilja 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana353g158kcal6.2g21.8g4g2.4g
Valittu annoskoko177g79kcal3.1g10.9g2g1.2g
Annoskoko puolitettuna88g40kcal1.6g5.5g1g0.6g
Arvot/100g100g45kcal1.8g6.2g1.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=273035