Possukasviskeitto

Kuori & pilko juurekset ja lisää ne kiehuvaan veteen, jossa on 1 kasvisliemikuutio.

Anna kiehua noin 10 min. ja paista sillä aikaa possunsuikaleet pannulla.

Lisää sitten jäiset herneet, chili, sitruunaruoho ja pilkottu sipuli keittoon.

Keitä vielä noin 10 min ja lisää possunsuikaleet.

Keitä muutama minuutti ja tarkista maku.

Lisää suolaa ja esim.

inkivääriä.

Sekoita hyvin ja tarjoile kuumana ruisleivän kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 471 grammaa

Tuulia8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 42g34kcal0.7g7.1g0g1.3g
Peruna, keskikokoinen 60g10g6.2kcal0.2g1.3g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g9g2.6kcal0.1g0.6g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)7.5g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Chili paprika punainen1.9g0.8kcal0g0.2g0g0g
Sitruuna kuorittu 0.9g0.4kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g1.1g2.4kcal0.2g0.2g0.1g0g
Rypsiporsas® kinkkusuikale, maustamaton (Hk), annos 300g28g34kcal5.9g0g1.1g0g
Vesi66g0kcal0g0g0g0g
Herneet, pakaste, 0,5 pss9g5kcal0.5g0.5g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana353g175kcal15.4g20.6g2.4g4g
Valittu annoskoko177g87kcal7.7g10.3g1.2g2g
Annoskoko puolitettuna88g44kcal3.9g5.2g0.6g1g
Arvot/100g100g50kcal4.4g5.8g0.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266491