Kinuskinen Daim-hyydykekakku

Pohja:
200 g kaurakeksejä
80 g sulaa margariinia tai voita

täyte:
3 dl vispikermaa
200 g Sunnuntai Vanilja rahkavalmistetta
1 dl sokeria
2 tl vanilliinisokeria
1 dl kinuskikastiketta
1 tupla-daimia murustettuna
5 liivatelehteä
tilkka vettä

Murskaa kaurakeksit esim.

monitoimikoneessa tai muovipussin ja kaulimen avulla.

Sekoita keksimurujen joukkoon sulatettu margariini tai voi. Painele seos irtopohjavuokaan.

Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen.

Vaahdota kerma.

Sekoita joukkoon Sunnuntai Vanilja, sokerit, kinuskikastike ja karkkimurut.

Sekoita tasaiseksi.

Kiehauta tilkka vettä.

Sulata liivatteet kuumaan veteen ja kaada seos ohuena nauhana täytteen joukkoon koko ajan huolellisesti sekoittaen.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Kat82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurakeksi Jyväshyvä 1kpl35g157kcal2.5g22.4g6.6g1.2g
Voi 14g101kcal0.2g0.1g11.4g0g
Vispikerma (Ingman), annos 200g52g178kcal1g1.4g18.9g0g
Sunnuntai vanilja rahkavalmiste (Raisio), annos 200g35g94kcal2.8g4.2g7g0g
Sokeri 15g60kcal0g14.8g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka1.7g7kcal0g1.7g0g0g
Kinuskikastike 18g74kcal0.2g9.9g3.7g0g
Daim 56g4.9g27kcal0.2g2.9g1.6g0g
Liivatelehti, gelatiini1.5g5.2kcal1.3g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana353g1409kcal16.4g114.8g98.4g2.4g
Valittu annoskoko177g705kcal8.2g57.4g49.2g1.2g
Annoskoko puolitettuna88g352kcal4.1g28.7g24.6g0.6g
Arvot/100g100g399kcal4.6g32.5g27.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=270939