Kukkisgratiini, kevät-13

Kukkikset vuokaan.

Kuumenna kerma ja sulata sekaan juusto.

Mausta muskottipähkinällä, suolalla ja valkopippurilla.

Kippaa päälle.

Paista 200* vajaa tunti, kunnes kukkikset pehmeitä.

Gratiini onnistuu myös laiskemmalla tavalla: kukkiksen päälle suola ja mausteet, sitten juustoraaste ja lopuksi vain kippaat kerman päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g98g17kcal1.9g2.1g0.2g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g44g149kcal0.9g1.3g15.3g0g
Emmentaljuustoraaste (pss) (Rainbow), annos 175g35g136kcal10.1g0.7g10.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana353g602kcal25.8g8.2g51.2g0g
Valittu annoskoko177g301kcal12.9g4.1g25.6g0g
Annoskoko puolitettuna88g150kcal6.5g2.1g12.8g0g
Arvot/100g100g170kcal7.3g2.3g14.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=355931