Täytetty kesäkurpits (karppi)

Halkaise keräkurpitsat (minulla oli kaksi pienehköä) ja raavi lusikalla keskusta ontoksi.

Paista kesäkurpitsan sisustaa hetki pannulla (jotta vesi haihtuu vähän).

Paista jauheliha ja mauste mielesi mukaan.

Lisää kerma ja kaikki ns. juustotähteet, kaikki käy!
Täytä kesäkurpitsat jauhelihatäyttellä ja paista n. 200 asteessa n. 30 min (kun saa kauniin värin).

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 283 grammaa

Tuikku13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 70g13kcal0.4g1.8g0.3g0.5g
Jauheliha, sika-nauta 63g139kcal11g0g10.6g0g
Voi, 1 tl, 5 g1.6g11kcal0g0g1.3g0g
Sinihomejuusto Aura (Valio) murennettu 150g7.8g27kcal1.6g0g2.3g0g
Vuohenjuusto (Riitan herkku), annos 125g3.1g11kcal0.6g0.1g0.9g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl7.8g28kcal0.2g0.2g3g0g
Juusto, keskiarvo 24g82kcal5.9g0.1g6.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana354g622kcal39.4g4.4g49.8g1g
Valittu annoskoko177g311kcal19.7g2.2g24.9g0.5g
Annoskoko puolitettuna88g156kcal9.9g1.1g12.5g0.3g
Arvot/100g100g176kcal11.1g1.2g14.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=219238