Feta-jauhelihapyörykät

Keitä peruna, jäähdytä hieman ja haarukoi sipulien, kapriksen ja mausteiden kanssa.

Lisää jauheliha ja kananmunat sekä lopuksi feta.

Muotoile keskikokoisiksi pyöryköiksi ja paista n. 170 asteisessa (kiertoilma) -uunissa 25 min tai kunnes pyörykät ovat "ruskettuneita".

Paista keskitasossa.

Tarjoile esim.

paahdettujen punajuurien ja sipulien kanssa.

Reseptistä tulee n. 19 annosta ja yksi annos painaa n. 44 grammaa

Smilodon

Smilodon sanoi...

Normiuunissa lämpötilaa voi nostaa ainakin 200 asteeseen, btw.

lauantai 28.02.2009 klo 16:52

AineksetMääräEnergiaPHRK
Arla Apetina 8% feta213g319kcal34g8.5g17g0g
Kananmuna kuoreton 117g167kcal14.6g0.4g12g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g106g29kcal1.4g5.1g0.2g1.8g
Kapris etikkaliemessä, Figaro106g33kcal2.2g4.5g0.5g3.4g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g851g1447kcal170.2g0g85.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g8.5g8.8kcal0.7g1.4g0.1g0.2g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaton 340g259kcal6.4g52.8g0.7g3.4g
Aromisuola (5g)11g6kcal0.1g1.1g0.1g0.2g
Jauhelihamauste, annos 15g7g0.2kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3520g4536kcal459.2g147.8g231.6g18g
Valittu annoskoko1760g2268kcal229.6g73.9g115.8g9g
Annoskoko puolitettuna880g1134kcal114.8g37g57.9g4.5g
Arvot/100g100g129kcal13g4.2g6.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108284