Muna-anjovispiirakat

Nypi taikina ja jätä jääkaappiin lepäämään.

Hauduta purjo pehmeäksi.

Ketiä munia 8 min, jäähdytä ja hienonna haarukalla.

Leikkaa anjovikset saksilla paloiksi.

Sekoita purjo, anjovikset, tilli ja munasilppu.

Painele taikina muffinssivuokien pohjalle.

Jaa päälle muna-anjovisseos.

Sekoita muna kermaviiliin masuta suolalla ja pippurilla, lusikoi päälle.

Ripottele pinnalle juustoraastetta. 200-asteinen uuni noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Almatar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 200g1422kcal1.5g0.8g160.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 347g1190kcal35.4g242.9g4.2g12.1g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 33g29kcal1g1.5g2g0g
Suola, annos 3g4g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 367g523kcal45.9g1.1g37.6g0g
Anjovis 108g278kcal31.2g10.4g12.3g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 133g86kcal4.3g6.4g4.7g0g
Purjosipuli334g63kcal6g8g0.7g7g
Tilli, tuore 20g6kcal0.7g0.2g0.2g0.4g
Pizzajuusto, valio133g454kcal33.4g0g34.7g0g
Muna, annos 60g80g70kcal6.1g0.7g4.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3520g8242kcal331g544g522.8g39g
Valittu annoskoko1760g4121kcal165.5g272g261.4g19.5g
Annoskoko puolitettuna880g2061kcal82.8g136g130.7g9.8g
Arvot/100g100g234kcal9.4g15.5g14.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=133831