Pätkiskakku

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Sulata rasva ja lisää paloitellut Pätkikset (voit laittaa osan sulaan rasvaan ja osan jauhojen sekaan jos haluat).

Lisää rasvaan rahka ja munat.

Sekoita ja lisää kuivat aineet.

Sekoita hyvin, mutta ei tarvi vatkata.

Laita taikina jauhotettuun vuokaan ja paista 175 asteessa 45 min.

Kuorrutus: sulata 50g rasvaa ja 100g taloussuklaata

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 88 grammaa

Truu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho, sunnuntai345g1207kcal41.4g244.8g7.2g10.3g
Sokeri 338g1373kcal0g337.9g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g6.6g27kcal0g6.6g0g0g
Leivinjauhe 13g23kcal0.7g5g0g0.1g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 32g118kcal5.9g3.5g6.9g9.7g
Voi 199g1443kcal2.4g0.8g161.7g0g
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)265g149kcal22.5g13.3g0.5g0g
Pätkis, 18g143g702kcal5.2g87.4g35.8g0g
Kananmuna kuoreton 219g312kcal27.4g0.7g22.4g0g
Taloussuklaa, Fazer133g683kcal5.2g74.3g39.8g7g
Voi 66g481kcal0.8g0.3g53.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3520g13034kcal223g1549.2g656.4g54.2g
Valittu annoskoko1760g6517kcal111.5g774.6g328.2g27.1g
Annoskoko puolitettuna880g3259kcal55.8g387.3g164.1g13.6g
Arvot/100g100g370kcal6.3g44g18.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=161319