Mariannekakku

Vatkaa sokeri ja rasva kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää munat yksitellen vatkaten.

Lisää kuivat aineet ja rouhitut marianne karkit.

Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun vuokaan.

Paista 175 asteessa 50-60 minuuttia.

Anna hetken jäähtyä ennen kumoamista.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Tilda75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g319g2364kcal0g0g261.9g0g
Sokeri280g1135kcal0g279.2g0g0g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl278g364kcal36.1g1.4g23.9g0g
Sunnuntai Täysjyvävehnäjauho (Raisio)639g1980kcal108.6g345g18.5g83g
Leivinjauhe 8g14kcal0.4g3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g13g51kcal0g12.6g0g0g
Marianne crush 150g224g962kcal2.7g192.3g18.8g3.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3520g13739kcal295.6g1667g646.2g173.6g
Valittu annoskoko1760g6869kcal147.8g833.5g323.1g86.8g
Annoskoko puolitettuna880g3435kcal73.9g416.8g161.6g43.4g
Arvot/100g100g390kcal8.4g47.4g18.4g4.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=184622