Ranskalainen suklaakakku

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää sulatettu suklaa ja margariini.

Lisää varovasti kuivat aineet.

Lisää voideltuun ja jauhotettuun vuokaan

Paista 200C n. 30min, kakun kuuluukin jäädä keskeltä raa´aksi! Anna jäähtyä niin että vähän jähmettyy ja nauti vaikka vaniljajäätelön kera.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Frigga
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 408g1655kcal0g407.4g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu435g548kcal47.9g1.3g39.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 260g892kcal26.5g181.9g3.1g9.1g
Leivinjauhe 8g14kcal0.4g3g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 10g36kcal1.8g1.1g2.1g2.9g
Maitosuklaa 320g1719kcal32.4g159.9g105.6g0.1g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 320g2272kcal2.4g1.3g255.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3520g14271kcal222.8g1511.8g811.8g24.2g
Valittu annoskoko1760g7136kcal111.4g755.9g405.9g12.1g
Annoskoko puolitettuna880g3568kcal55.7g378g203g6.1g
Arvot/100g100g405kcal6.3g42.9g23.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=254772