Karppaajan Täytetty kesäkurpitsa

Puolita kesäkurpitsa, ota keskustaa pois.

Voitele puolikkaat ruokaöljyllä.

Laita ruskistettu jauheliha ja kuutioitu paprika.

Lisää pinnalle juustoraaste.

Paista 175 n. 20min.

tarjoa lämpimänä.

NAM

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Mirjam57
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika vihreä 800g170kcal7.5g20g2.4g15.2g
Juustoraaste mozzarella, Euroshopper800g2320kcal208g0g168g0g
Ruokaöljy keskiarvo 160g1414kcal0g0g159.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3520g7807kcal431g40g660.4g30.4g
Valittu annoskoko1760g3904kcal215.5g20g330.2g15.2g
Annoskoko puolitettuna880g1952kcal107.8g10g165.1g7.6g
Arvot/100g100g222kcal12.2g1.1g18.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=300672