Hasselpähkinänougat

2 dl hasselpähkinöit
4tl vettä
2 rkl agavesiirappia tai hunajaa
2 tl carob jauhetta
Hienonna hasselpähkinät monitoimikoneessa hyvin hienoksi jauheeksi.

Lisää vesi, agavesiirappi tai hunaja ja carobjauhe ja hienonna edelleen.

Muovaa tahnasta tankoja ja säilytä niitä jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 11 grammaa

Siralos
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hasselpähkinä 1245g8020kcal175.6g42.3g759.6g217.9g
Vesi166g0kcal0g0g0g0g
Carob-jauhe (Urtekram), annos 5g83g183kcal3.8g40.7g0.6g33.2g
Agavesiirappi (Biona), annos 12g266g818kcal0g204.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3520g18041kcal358.8g575.2g1520.4g502.2g
Valittu annoskoko1760g9020kcal179.4g287.6g760.2g251.1g
Annoskoko puolitettuna880g4510kcal89.7g143.8g380.1g125.6g
Arvot/100g100g513kcal10.2g16.3g43.2g14.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431195